24 ani
Masculin
Chișinău
123 MDL
Pentru a vedea contactele candidatului este necesar să vă înregistrați și să achitați serviciul "Acces la baza de CV-uri".
Experiența profesională
Iunie 2022 - August 2022
3 luni
Bucatar
Terrazze Fiorelli
Restaurant pe malul marii intr un orasel in Italia “Terrazze Fiorelli”
In prima jumatate a zilei meniu clasic iar seara gustari si bauturi(apericena).
După instruire am ajuns sa am urmatoarele responsabilitati:
-Pregatirea bucatariei pentru inceputul zilei de munca, mentinerea curateniei.
-Alcatuirea listei de produse necesare pentru prepararea meniului.
-Controlul zilnic a calitatii produselor prezente.
-Prepararea totului necesar pentru linie.
-Prepararea bucatelor finale si aranjarea in farfurie.
-Prepararea gustarilor si a cocktail urilor.
-
Octombrie 2020 - Februarie 2022
1 an 5 luni
Bucatar
Frioli
Chișinău
Restaurant de bucatarie clasica italiana “Frioli”.
Am avut ocazia sa invat tehnici si recete de la un bucatar iscusit care a absolvit scoala de culinarie “ALMA” din Italia.
Iar cu timpul am ajuns sa am urmatoarele responsabilitati:
-Pregatirea bucatariei pentru inceputul zilei de munca
-Alcatuirea listei de produse necesare pentru prepararea meniului.
-Controlul zilnic a calitatii produselor prezente.
-Prepararea totului necesar pentru linie.
-Prepararea dulciurilor (torte, tarte, prajituri, gustari pentru cafea, inghetata).
-Prepararea bucatelor cu fructe de mare.
-Producere pasta proaspata (clasica si cu umpluturi).
-Prepararea produsului final si aranjarea in farfurie.
La fel am avut ocazia sa muncesc cu lucratori noi si sa ii instruiesc in procesul de gatit stabilit in bucatarie.
Limbi
Română Fluent
Rusă Comunicare
Engleză Mediu
Studii: Fără studii
Preferințe pentru job
Programul de muncă
În ture
Permis de conducere
Categoria: B
Pentru a vedea contactele candidatului este necesar să vă înregistrați și să achitați serviciul "Acces la baza de CV-uri".