GC
Administrator

age 23 ani

Masculin

address Chișinău

15 000 MDL

Pentru a vedea contactele candidatului este necesar să vă înregistrați și să achitați serviciul "Acces la baza de CV-uri".

Despre mine

Iubesc călătoriile, ador plimbările în aer liber, liniștea, cafeaua. Plin de putere și energie.

Experiența profesională

Noiembrie 2021 - Prezent
2 ani 11 luni

Administrator

Alimer Comert

Chișinău

Răspunderile mele de baza au fost: buna conlucrare a personalului magazinului, menținerea ordinei în magazin și pe rafturile acestora, de a avea ca marfa sa ajungă la timp și sa fie corect amenajată pe rafturi, de a se tine conturi de termenii de valabilității a mărfii aflate în sala de comerț și scoaterea la timp a acesteia din vânzare, de a suplini stocurile magazinului de marfa la timp și în cantitățile necesare, de a fi prețuri în sala de comerț corespunzatoarea și valide, de a schimba la timp promoția, de a primi marfa conform facturii cu ajutorul scanerului, de a introduce la timp facturile fiscale și lucrul cu ele, de a monitoriza marfa expirată aflată în depozit și schimbarea ori întoarcerea acestea înapoi furnizorilor.
În calitate de administrator am reușit ridicarea vânzărilor și rentabilității marketului de doua ori, am adus în ordine și am mărit fluxul de cumpărători, majoritatea fiind mulțumiți de calitatea mărfii și deservire.

Limbi

Română Fluent

Rusă Fluent

Studii: Medii

Absolvit în: 2020

Liceul Teoretic "Pro Succes"

Preferințe pentru job

Programul de muncă

Full-time

Pentru a vedea contactele candidatului este necesar să vă înregistrați și să achitați serviciul "Acces la baza de CV-uri".