Front-End Developer

age 19 ani

Masculin

address Cahul

1 000 USD

Pentru a vedea contactele candidatului este necesar să vă înregistrați și să achitați serviciul "Acces la baza de CV-uri".

Despre mine

Sunt un tânăr pasionat de programare, aflat în ultimul an de studiu la colegiu, dedicat învățării celor mai noi tehnologii și dezvoltării continue a abilităților tehnice. De-a lungul studiilor, am acumulat experiență în diverse limbaje de programare, inclusiv C#, JavaScript, Node.js, React, HTML, PHP și CSS, și am utilizat tehnologii precum MS Office și WPF. Am participat la proiecte de echipă care mi-au îmbunătățit abilitățile de colaborare și leadership.

Sunt o persoană calmă și analitică, capabilă să rezolv probleme complexe și să mă adaptez rapid la noi provocări. Cred cu tărie în importanța muncii în echipă și îmi place să contribui la un mediu de lucru armonios. Vorbesc și scriu fluent în limba engleză, având abilități excelente de comunicare atât orală, cât și scrisă, fiind capabil să mă descurc în diverse contexte profesionale. Sunt dornic să aplic cunoștințele dobândite și să continui să cresc profesional în domeniul tehnologiei.

Vezi mai mult

Competențe

Abilități de lider Adaptabilitate Rezolvare de probleme Calm Lucru în echipă Analiză și rezolvare de probleme Curiozitate și dorința de a învăța

Limbi

Română Nativ

Rusă Elementar

Engleză Fluent

Spaniolă Elementar

Domeniile dorite

IT, Tech Marketing / Publicitate / PR Call-center / Back-office

Studii: Superioare incomplete

Cursuri, training-uri

Absolvit în: 2024

Tekwill în Fiecare Școală

Organizator: Ernest Bîtca

Preferințe pentru job

Locul de muncă

Hibrid (Oficiu/Acasă)

Programul de muncă

Fără program

Part-time

Flexibil

În ture

Permis de conducere

Categoria: B

Pentru a vedea contactele candidatului este necesar să vă înregistrați și să achitați serviciul "Acces la baza de CV-uri".