Companie

ZAKAZ.MD este o companie care oferă servicii de preluarea comenzilor și livrarea produselor.

Misiunea noastră
Să facem viața mai ușoară. Noi livrăm produse. Cele pe care oamenii le transportă de obicei cu ei în sacoșe, de la magazin - și acasă. Obosiți, după muncă. Și care încă mai trebuie gătite!

Nu, noi nu tolerăm acest regim. Dacă vă simțiți obosiți, luați-vă o pauză. Ați văzut un frigider gol înainte de a pleca dimineața la serviciu? Comandați alimentele de care aveți nevoie - acestea vor ajunge la ușa dvs. la o oră convenabilă.

Dar nu ne ocupăm doar de facilitarea cumpărăturilor. Ne referim la confortul traiului și la posibilitatea de a te bucura de el. Să profitați de moment, nu să îl sacrificați pentru cumpărături de rutină.

Valorile noastre

Dragoste pentru clienți
Service-ul nostru este loial, prietenos și orientat spre client. Suntem împotriva Ignoranței și a conflictelor angajaților.

Frumusețea service-ului
Reprezentăm o estetică a livrării. Preferăm doar ce e mai bun, ce e mai frumos. Brandingul nostru este unul creativ, curierii noștri sunt punctuali, îmbrăcați decent și cu zâmbetul pe buze. Produsele selectate de noi sunt cele mai delicioase și mai frumoase.

Unitate
Toți angajații service-ului sunt o echipă prietenoasă. Procesul nostru este unul performant și ne înțelegem perfect doar din cateva cuvinte.

Dezvoltarea personală
Apreciem feedback-ul din partea clienților noștri, ne îmbunătățim în mod constant și devenim mai buni cu fiecare nouă comandă.

Principiile noastre

Profesionalism
Fiecare angajat al companiei Zakaz își desfășoară activitatea la cel mai înalt nivel și învață și se perfecționează în mod regulat. Angajăm adevărați experți care știu totul despre selectarea și colectarea doar a celor mai proaspete produse și livrarea acestora până la ușa casei sau a biroului dvs.

Onestitate
Lucrăm în mod transparent și suntem mereu dispuși să vorbim deschis cu clienții și partenerii noștri.

Responsabilitate
Compania acordă o atenție deosebită tuturor dorințelor și feedback-ului din partea clienților pentru a deveni mai bună. În cazul în care se produce o greșeală în timpul lucrului, noi suntem de partea clientului și rezolvăm toate problemele cât mai repede posibil.

Performanța tehnologică
În activitatea noastră folosim echipamente tehnologice și software moderne, ceea ce contribuie la îmbunătățirea serviciilor.

Oficiul principal
Кишинев, ул.Колумна, 106
Domeniul
  • Transport, logistica, activitatea economica externa
Numarul angajaților
51-100
Beneficii
Team buildinguri
Ceai, cafea, apa
Program de lucru flexibil
Reduceri la productie/serviciile companiei
Bonus la aniversarea datei de angajare
Atașează CV-ul CV de pe site
Atașează CV-ul

Indicați Nume și Prenume

Ai un CV pe site? Intră
Trimite CV-ul

Alegeți jobul

Adaugă o scrisoare de intenție
Închide
Felicitări,
CV-ul tău a fost trimis cu succes! 🥳
Închide