Nova Poshta

15 Joburi disponibile
Companie

Nova Post Europe oferă o gamă completă de servicii logistice atât persoane fizice, cât și pentru afaceri între UE și Ucraina, dar și prin Europa. Compania a lansat reprezentanțe deja în 11 țări europene - Republica Moldova, Polonia, Lituania, Cehia, Germania, România, Slovacia, Estonia, Letonia, Ungaria și Italia. În Europa, are o rețea dezvoltată pentru clienți: propriul serviciu de curierat, precum și peste 35 000 de mii de puncte de servire, dintre care 85 sunt sucursale Nova Post.

Nova Post Europe face parte din grupul de companii NOVA, care include și alte companii ucrainene și internaționale, precum compania aeriană Supernova Airlines, compania financiară NovaPay, compania IT Nova Digital, compania pentru livrări globale Nova Global și Nova Post Ucraina, care este compania-mamă și se află în Ucraina. Nova Post Ucraina a fost lansată în anul 2001 și este lider în livrarea expres și cea mai rapidă companie de livrare din Ucraina. Livrează zilnic 1,5 milioane de colete și mărfuri, dar și oferă servicii de stocare și sortare a mărfurilor, inclusiv livrări cargo.

Grupul NOVA are peste 44.000 de mii de angajați, uniți de o cauză importantă și de valori comune. Grupul se dezvoltă după următoarele valori: Fast – Easy – Safe – Human – Tech – Growth. În plus, NOVA este unul dintre cei mai mari contribuabili din Ucraina. În 2023, companiile grupului au transferat 260 de milioane de euro pentru impozite și taxe către bugetul de stat al Ucrainei.

Echipa Nova Post este formată din profesioniști orientați spre obținerea rezultatelor. Cultura corporativă a companiei presupune crearea atmosferei de asistență reciprocă și cooperare, responsabilitate și orientare către rezultat. Lucrăm pentru a fi lideri în domeniul nostru, atrăgând oameni capabili să-și descopere potențialul și să-și asigure succesul pe termen lung.

Vino și tu în echipa Nova Post Moldova!

Oficiul principal
or. Chișinău, str. Barbu Lăutaru 3
Domeniul
  • Servicii poștale
Numarul angajaților
101-500
Beneficii
Team buildinguri
Telefonie mobila
Notebook
Loc de parcare
Rambursarea cheltuielilor de transport
Ceai, cafea, apa
Program de lucru flexibil
Zile suplimentare de concediu
Posibilitatea de a lucra de acasa
Crestere profesionala
Traininguri, cursuri
Video
Atașează CV-ul CV de pe site
Atașează CV-ul

Indicați Nume și Prenume

Ai un CV pe site? Intră
Trimite CV-ul

Alegeți jobul

Adaugă o scrisoare de intenție
Închide
Felicitări,
CV-ul tău a fost trimis cu succes! 🥳
Închide