Ella Art Group

9 Joburi disponibile
Companie

Compania “Avix Art Grup” este o companie tînără pe piața Republicii Moldova, care dăruiește momente de bucurie și fericire micilor patrioți ai țării – copiilor și neaparat buna dispoziție – adulților.

Compania este în prezent reprezentată de trei domenii de activități:
· Clounella - divertisment pentru copii și adulți.
· Fotopanou- închiriere fotopanou de orice mărime, pentru business și ceremonii.
· Avix – închiriere diverse dispozitive tehnice pentru evenimente.

Noi lucram pentru clienții noștri, nu numai în Chișinău, dar și pe teritoriul întregii republicii. În prezent, compania are în jur de 20 de angajați. În următorii câțiva ani, “Avix Art Grup” va adera la strategia de dezvoltare intensivă.

Scopul companiei – scopul nostru general - de a fi lideri în domeniul de activitate ales.

Misiunea companiei – să prestăm servicii calitative, îmbunătățirea permanentă a parcului tehnic și realizare sarcinilor înaintate de clienții noștri.

Spiritul companiei - noi știm că ceea ce am realizat – este doar o mică parte din ceea ce ne așteaptă. Suntem încrezuți că putem obține mai mult de la viață decât ne oferă ziua de azi.
Principiul companiei - Împreună vom realiza mai mult, succesul nostru este meritul a fiecărui membru al echipei.

SLOGANUL COMPANIEI:
1. Dă șansa fiecărei zile să fie cea mai frumoasă din viața ta.
2. O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută.

VALORILE COMPANIEI

VALORILE puternice reprezintă cheia unei afaceri bune. Iată de ce valorile noastre esenţiale, împreună cu un cod de conduită riguros, trebuie sa se află în centrul fiecărei decizii pe care o luăm:

· Personalul

Este simplu, o companie este constituită din oamenii săi. La “Avix Art Grup” sunt oameni cu o multitudine de oportunităţi pentru a-şi atinge potenţialul maxim. Angajații noștri sunt cei mai talentați angajați din Republica Moldova. Toți colaboratorii noștri sunt profi în domeniul lor. Majoritatea personalului - tinerii cu un mare potențial, care sunt interesați să crească profesional împeună cu compania.

Talentul trebuie să fie pus în aplicare - este unul dintre principiile de bază ale companiei. Apreciem colaboratorii noștri și, prin urmare, oferim posibilitatea de realizarea și creșterea profesională.

Apreciem individualitatea fiecăruia dintre angajații noștri! Suntem bucuroși de prezența în echipă a personalului talentat, energic și dedicat!

· Excelenţa

Tot ce facem la “Avix Art Grup” este condus de o puternică pasiune pentru excelenţă şi de angajamentul ferm de a dezvolta cele mai bune servicii de pe piaţă.

· Schimbarea

În condiţiile evoluţiei rapide a economiei globale, schimbările sunt constante, iar inovaţia este esenţială pentru supravieţuirea unei companii. Aşa cum am inceput ne raportăm la viitor, anticipând necesităţile şi cererile pieţei, pentru a conduce compania spre un succes pe termen lung.

· Integritatea

La baza afacerii noastre se află desfăşurarea activităţii în mod etic. Tot ceea ce întreprindem se ghidează după valori morale care asigură corectitudinea, respectul faţă de toţi acţionarii şi transparenţa totală.

· Prosperitatea comună

O afacere nu poate avea succes dacă nu aduce prosperitate şi nu creează oportunităţi pentru ceilalţi. “Avix Art Grup” s-a angajat să fie un cetăţean corporatist responsabil la nivel social şi la nivelul mediului în toate comunităţile din lume în care îşi desfăşoară activitatea.

Domeniul
— //—
anunțuri
12 Iulie 2024, Chișinău
Trimite CV
12 Iulie 2024, Chișinău
Trimite CV
12 Iulie 2024, Chișinău
Trimite CV
12 Iulie 2024, Chișinău
Trimite CV
12 Iulie 2024, Chișinău
Trimite CV
12 Iulie 2024, Chișinău
Trimite CV
12 Iulie 2024, Chișinău
Trimite CV
12 Iulie 2024, Chișinău
Trimite CV

Cautare după companii

Atașează CV-ul CV de pe site
Atașează CV-ul

Indicați Nume și Prenume

Ai un CV pe site? Intră
Trimite CV-ul

Alegeți jobul

Adaugă o scrisoare de intenție
Închide
Felicitări,
CV-ul tău a fost trimis cu succes! 🥳
Închide